06 51 980 32231651980322info@medusa-sailing.nl

aanbieding voor het gezin

Home » aanbieding voor het gezin

Aanbieding voor het gezin.

Onderweg met een schip is ideaal als u met uw gezin op zoek bent naar rust en ruimte, en ook als u niet te ver van huis wilt. Of u een nachtje komt slapen of een week wilt zeilen, Veel is mogelijk en uw wensen staan centraal.

De Medusa staat garant voor avontuur, frisse lucht, rust en ruimte en elke dag een andere beleving. Zeilen is geschikt voor alle leeftijden. Samen met de professionele bemanning zeilt u de Medusa naar de gekozen bestemming en geniet u van een duurzame vakantie!

De Medusa is aan dek extra ingericht om ook met kleine groepen en/of kinderen te kunnen zeilen, iedereen kan meedoen!

 

Uw accommodatie.

De Medusa is het ideale schip voor uw gezin. Vanwege de platte boden van het schip is er een grote aanvangsstabiliteit, dus geen gewiebel in de haven! De inrichting bestaat uit zes hutten, twee toiletten/douches, een complete en ruime open keuken en natuurlijk genoeg zitgelegenheid. Het gehele schip heeft stahoogte.

  • zes hutten
  • ruim sanitair
  • professionele keuken
  • ruime zitgelegenheid

De Medusa heeft een gevarieerd vaargebied. In het voorjaar is de Medusa in Kampen. We zeilen dan over het IJsselmeer en de binnenwateren van de kop van Overijssel. Vanaf half juni heeft de Medusa Stavoren als vertrek haven. Voornamelijk wordt er op het IJsselmeer en de Waddenzee gezeild. Een weekendje op de Friese meren is ook prachtig. In de Zomer ligt de Medusa in Harlingen. Vanuit Harlingen zijn ook de eilanden, Ameland en Schiermonnikoog, op het oostelijk deel van de Waddenzee bereikbaar. Droogvallen mag niet ontbreken tijdens een Waddentocht.

Vanaf 1 april bieden wij aan:

Nieuwsgierig geworden naar een aanbieding voor het gezin? Neem direct contact op via het onderstaande formulier!

Vergeet niet mijn last-minute zeilen  Instagram te checken!

Wat zijn uw wensen?

  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ

Deel deze pagina: