06 51 980 32231651980322info@medusa-sailing.nl

Aangenaam

Aangenaam! Wij zijn het schippersduo Sander Hospers en Kerstin Fischer, de trotse eigenaren van de authentieke zeetjalk Medusa.

Zeilen is onze grote passie. Het voortbewegen door de wind is en blijft een boeiend schouwspel. Het weer wordt intensief beleefd en is een allesbepalende factor op een schip. Al zeilend onderwerp je je aan de natuur, daardoor is de tocht alleen als team succesvol te volbrengen.

bedrijfsfilosofie

In 2007 hebben we de Medusa gekocht, om zeilend de (binnen)wateren van noord Nederland te ontdekken.
Ondernemen proberen we te doen met respect voor mens en natuur. U ziet dit tijdens uw reis terug omdat we bijvoorbeeld de wc spoelen met buitenboord water. Het motorgebruik wordt geminimaliseerd en de uitstoot  wordt gecompenseerd.

De eindreiniging van het schip gebeurd met ecologisch afbreekbare middelen. Als gast kan u ook meehelpen door zelf afbreekbare zeep en shampoo te gebruiken. In de meeste havens kan men glas en papier gescheiden afgeven, dus vraag ons waar het kan.

Ons sociale karakter uit zich in ons jaarlijks terugkerend ‘sociaal weekend’ waarin we een weekend zeilen aanbieden aan kwetsbare mensen via de instelling dnoDoen daarnaast zijn we een samenwerking aangegaan met Stichting De Wilde Vaart. De Wilde Vaart biedt een invulling voor dagactiviteiten en arbeidsre-integratie mét perspectief voor jong volwassenen waarbij een schip het middel is.

Meer dan 15 jaar bevaren we het IJsselmeer en de Waddenzee. Onze gasten staan daarbij in het middelpunt. We doen er alles aan uw verblijf onvergetelijk te maken. De bijzondere ervaring en de schoonheid van het zeilen is iets dat we graag met onze gasten willen delen. Kortom, zeilen is de perfecte manier om te onthaasten en om als mens dichter bij elkaar te komen in een ongedwongen sfeer.

Welkom aan Boord!

Informeer direct naar de mogelijkheden!

@schiffmedusa

Deel deze pagina: