06 51 980 32231651980322info@medusa-sailing.nl

last-minute zeilen!

Home » last-minute zeilen!

Last-minute zeilen voor iedereen.


Kleinschalig, duurzaam en avontuurlijk, ‘Een weekend zeilen lijkt wel een hele vakantie!’


last-minute

Last-minute op de Medusa. Heeft u ook zo’n behoefte er even tussenuit te gaan? Een weekend weg met familie of vrienden, gewoon tijd voor elkaar. Eerlijk en kleinschalig.

Een last-minute zeiltocht op de Medusa is precies wat u zoekt.

  • overnachting in de natuur.
  • zeilweekend op het IJsselmeer of Waddenzee.

Last-minute zeilen betekend maximaal twee weken voor afvaart boeken. Vergeet niet te vermelden om hoeveel personen het gaat, en wat de samenstelling van de groep is. Dan kan ik een prijs op maat aanbieden.

last-minute zeilen

Reserveer hier uw last-minute of stuur een WhatsApp.

Vergeet niet mijn last-minute zeilen  Instagram te checken!


Uw accommodatie

De Medusa is ingericht als een groepsaccommodatie voor 20 personen.

Beneden in het schip wordt u verrast door een compleet ingericht gastenverblijf dat zich kenmerkt door veel daglicht en bescheiden luxe. De zitgelegenheid biedt plaats aan twintig personen. Hier kunt u onder het genot van een drankje napraten over de belevenissen van de dag. Dit is ook de ruimte waar men gezamenlijk de maaltijden kan genieten.  De open keuken is voorzien van een zes pits horeca kooktoestel met oven De liefhebber zich kan zich hier uitleven op een meer gangen menu of gewoon een bordje stamppot. De oven biedt genoeg ruimte voor pizza of appeltaart.

last-minute

De Medusa wordt aangeboden met twintig slaapplaatsen. Deze zijn verdeeld over zes hutten.

Dit zijn vier hutten voor vier personen en twee hutten voor twee personen. De lengte van de bedden is twee meter en de breedte varieert van zeventig tot honderdveertig centimeter. Beddengoed is aanwezig, inclusief dekbed  en kussen. De hutten zijn voorzien van een wasbak met warm en koud water. Als in het voor- of najaar de nachten fris zijn kan men het schip met centrale verwarming op een aangename temperatuur brengen.

voorjaarsweekend

De sanitaire voorzieningen bestaan uit twee toiletten en twee douchen.

Drinkwater willen we niet gebruiken voor de toiletten, dus worden deze gespoeld met buitenwater. De douches zijn ruim opgezet en voorzien van (kindvriendelijke) thermostaat kranen.

gastenverblijf

Last-minute zeilen met familie of vrienden.

Een last minute zeilweekend op de Medusa is het perfecte uitje om jezelf en elkaar weer even helemaal op te laden. Gezellig met elkaar bezig zijn. Zeilen hijsen en sturen, voor jong en oud, ieder naar eigen kunnen. Een weekend zeilen lijkt wel een hele vakantie!

Genieten van het IJsselmeer, de Waddenzee en de zomer. We zeilen naar historische Zuiderzee steden zoals Enkhuizen, Lemmer of Stavoren. Liggen droog op een zandbank en maken een strandwandeling op Terschelling. Afhankelijk van uw wensen en de weersomstandigheden wordt er gezamenlijk een route gepland. Of wilt u liever de nacht op het water voor anker doorbrengen? Genieten van een schitterende sterrenhemel? Zeilen is ontspanning in pure vorm.

last-minute

De Medusa is bij uitstek geschikt voor een duurzame vakantie. Heerlijk zeilen! Om het werk aan dek lichter en eenvoudiger te maken wordt er gebruik gemaakt van verschillende hulplieren. Hierdoor is het schip ook met een kleine bemanning goed en veilig te zeilen.

We vertrekken met de Medusa vanuit Kampen, Stavoren of Harlingen.


Overnachten in de natuur.

De rem wordt losgedraaid en ratelend valt het anker naar beneden. Anderhalve meter diep haken de vloeien in de prut. Dan is het stil. Een kabbelend stroompje glijdt langs de boot, baltsende futen en een tiental foeragerende zwanen houden ons gezelschap.

In het voorjaar een last minute overnachten in de natuur op een steenworp afstand van Kampen. De rivier ‘Gelderse IJssel’ loopt uit in een prachtig delta gebied met talloze eilandjes en ondiep water. Ideaal voor watervogels en vissen. Diep tussen de wilgen zijn de sporen van een bever zichtbaar, en misschien zien we de zeearend.

De nacht voor anker of aanleggen op een eilandje. Kampvuur, spelletjesavond. Gewoon samen zijn.

Lijkt leuk?

Stuur me een WhatsApp of vul het contactformulier in.

Wat zijn uw wensen?

  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ
sander hospers

Deel deze pagina: