06 51 980 32231651980322info@medusa-sailing.nl

Vriendinnen/vriendenweekend zeilen

Home » Vriendinnen/vriendenweekend zeilen

duurzame vakantie

weekend zeilen met vrienden of vriendinnen.

Vriendenweekend op de Medusa. 21 mei 2022,

We hadden een super leuk, kort vriendenweekend van zaterdag op zondag. De groep was geweldig en we hadden een geweldige tour van begin tot eind. We komen terug en dan voor een langere reis.

vriendenweekend

Lijkt het je ook wel wat om eens een (kort) weekendje onderweg te zijn met je beste vriendinnen en/of vrienden?

De Medusa is uitstekend geschikt voor een gezellig weekend!

  • Een afwisselende zeiltocht waarbij je actief mag meezeilen en na het zeilen lekker met een drankje op het dek ontspannen.
  • Een unieke locatie en vervoer in één.
  • Mooie gezamenlijke herinneringen en een onvergetelijk weekend.
  • vanaf €170,- per persoon
  • duurzame vakantie

Een vriendenweekend zeilen start op vrijdagavond.

Vanaf 20.00 uur zijn jullie welkom. Na het welkoms woord van de schipper bepalen we het reisdoel voor de volgende dag. Afhankelijk van de vertrek haven zeilen we over het IJsselmeer naar bijvoorbeeld Enkhuizen, Edam of het Friese Workum. Als we vanuit Harlingen of Stavoren zeilen behoord ook de Waddenzee met zijn prachtige eilanden tot de mogelijkheden.

vriendenweekend

’s Ochtends na het ontbijt gaan de trossen voor jouw vriendenweekend los! jullie helpen mee zeil te zetten,sturen navigeren, of gewoon lekker aan dek zitten kletsten met je vriendinnen/vrienden. Wind door de haren, zonnebril op je hoofd, helemaal goed! Tegen het eind van de middag komen we op onze overnachtingsplek aan.

Nu is het tijd voor een wandeling door de stad! Een drankje op het terras en een paar goede verhalen. De avondmaaltijd kunnen jullie zelf bereiden in de goed uitgeruste keuken, de barbecue of gaan jullie toch liever in de stad bij dat gezellige restaurant op de hoek eten?

De volgende dag varen we weer terug naar onze afvaart haven. Bij mooi weer is er vast wel tijd voor een verfrissende duik in het IJsselmeer. Om 17.00 uur nemen we afscheid, en kijken we terug op een fantastisch vriendenweekend!

vriendenweekend

Lijkt je dit wel wat, en wil je informatie over beschikbaarheid en prijzen? Stuur me een Whatsapp of vul het onderstaand formulier in.

Vergeet niet om even mijn  vriendenweekend Instagram te checken!

Wat zijn uw wensen?

Deel deze pagina: