familieweekend op het IJsselmeer of de Waddenzee

Zeilen met familie

Een familieweekend op de Medusa staat garant voor een uniek uitje!

Zeilen met uw familie is een speciale ervaring en een mooie manier om tijd met elkaar door te brengen. Terwijl u over het IJsselmeer, het Markermeer of de Waddenzee zeilt met uw familie, kunt u helpen bij het zeilen, u kunt leren navigeren, achter het roer staan of gewoon lekker uitwaaien en genieten van elkaars gezelschap.

Een familieweekend is uitermate geschikt om er even kort tussenuit te knijpen en te genieten van een heerlijk familieuitje. Een familieweekend zeilend op het Ijsselmeer of Waddenzee is niet te vergelijken met andere gebieden in Nederland en u waant zich even in een andere wereld.

Zeilen staat garant voor een leerzaam, actief en gezellig familieuitje of familieweekend. U en uw familie vervelen zich geen moment aan boord van het schip. Er valt altijd wat te doen en altijd wat te zien! Zeilen is een leuke en actieve bezigheid die geschikt is voor het hele gezin.

 Met een familieweekend met overnachting bent u vrijdagavond welkom op het schip.

Na een korte rondje voorstellen wordt er gemeenschappelijk het reisdoel bepaald. Misschien heeft u zelf een explicite wens, of laat u de schipper een paar voorstellen doen?

Zaterdagochtend gaan de trossen los en we zeilen de dag vol. ’s Middags legen we aan in onze overnachtingshaven. Denk hierbij aan bv. Enkhuizen, Workum, Lemmer, Urk of Edam. Alles afhankelijk van startplaats, weersgesteldheid en natuurlijk uw wensen.

Nu is het tijd voor een wandeling door de stad! Een drankje op het terras en een paar goede verhalen. De avondmaaltijd kunt u zelf bereiden in de goed uitgeruste keuken, of kiest u toch liever dat gezellige restaurant op de hoek?

De volgende dag varen  weer terug naar onze afvaart haven. Bij mooi weer is er vast wel tijd voor een verfrissende duik in het IJsselmeer. Om 17.00 uur nemen we afscheid, en kijken we terug op een fantastisch weekend!

Informeer direct naar de mogelijkheden!

  @schiffmedusa                           

 

 
WhatsApp Stel uw vraag via Whatsapp