06 51 980 32231651980322info@medusa-sailing.nl

Familieweekend op het IJsselmeer of de Waddenzee

Home » Familieweekend op het IJsselmeer of de Waddenzee

duurzame vakantie

Duurzame vakantie met uw familie

Een familieweekend zeilen is een speciale ervaring en een mooie, duurzame manier om tijd met elkaar door te brengen. Terwijl u over het IJsselmeer, het Markermeer of de Waddenzee zeilt met uw familie, kunt u helpen bij het zeilen, u kunt leren navigeren, achter het roer staan of gewoon lekker uitwaaien en genieten van elkaars gezelschap.

familieweekend

Een familieweekend op de Medusa staat garant voor een uniek uitje!

Een familieweekend is uitermate geschikt om er even kort tussenuit te knijpen en te genieten van een heerlijk familieuitje. Een familieweekend zeilend op het Ijsselmeer of Waddenzee is niet te vergelijken met andere gebieden in Nederland en u waant zich even in een andere wereld.

De Medusa heeft een bescheiden luxe accommodatie met maximaal 20 slaapplaatsen. twee toiletten en twee douches. De keuken is volledig ingericht om voor groepen te koken en er is genoeg zit gelegenheid.

Zeilen staat garant voor een leerzaam, actief en gezellig familieuitje of familieweekend. U en uw familie vervelen zich geen moment aan boord van het schip. Er valt altijd wat te doen en altijd wat te zien! Zeilen is een leuke en actieve bezigheid die geschikt is voor het hele gezin.

 Met een familieweekend met overnachting bent u vrijdagavond welkom op het schip.

Na een korte rondje voorstellen wordt er gemeenschappelijk het reisdoel bepaald. Misschien heeft u zelf een explicite wens, of laat u de schipper een paar voorstellen doen?

Zaterdagochtend gaan de trossen los en we zeilen de dag vol. ’s Middags legen we aan in onze overnachtingshaven. Denk hierbij aan bv. Enkhuizen, Workum, Lemmer, Urk of Edam. Alles afhankelijk van startplaats, weersgesteldheid en natuurlijk uw wensen.

Nu is het tijd voor een wandeling door de stad! Een drankje op het terras en een paar goede verhalen. De avondmaaltijd kunt u zelf bereiden in de goed uitgeruste keuken, of kiest u toch liever dat gezellige restaurant op de hoek?

De volgende dag varen  weer terug naar onze afvaart haven. Bij mooi weer is er vast wel tijd voor een verfrissende duik in het IJsselmeer. Om 17.00 uur nemen we afscheid, en kijken we terug op een fantastisch weekend!

De prijs voor een weekend zeilen is,

maximaal 12 personen €2.2400,-

maximaal 20 personen €3.200,-

Lijkt u dit wel wat? Laat me uw wensen weten via onderstaand formulier, ik neem contact met u op!

Wat zijn uw wensen?

  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ

Check mijn Instagram voor een visuele kennismaking!

Deel deze pagina: