Zeilen met het gezin

Zeilen met het gezin

Zeilen met het gezin op de Medusa is het perfecte uitje om jezelf en elkaar weer even helemaal op te laden. Fijn met elkaar bezig zijn. Zeilen hijsen en sturen, voor jong en oud, ieder naar eigen kunnen. Genieten van het IJsselmeer en het voorjaar. We bezoeken historische Zuiderzee steden zoals Enkhuizen, Lemmer of Stavoren. Afhankelijk van uw wensen en de weersomstandigheden wordt er gezamenlijk een route gepland. Wilt u liever de nacht op het water voor anker doorbrengen? Genieten van een schitterende sterrenhemel? Zeilen met het gezin is ontspanning in pure vorm.

De Medusa is bij uitstek geschikt om met het gezin te zeilen. Om het werk aan dek lichter en eenvoudiger te maken wordt gebruik gemaakt van verschillende hulplieren. Hierdoor is het schip ook met een kleine bemanning goed en veilig te zeilen. De vertrekhaven van de Medusa is Kampen, Hanzestad aan de IJssel.

Uw accomodatie

De Medusa is het ideale schip om te zeilen met het gezin. Vanwege de platte boden van het schip is er een grote aanvangsstabiliteit, dus geen gewiebel in de haven! De inrichting bestaat uit zes hutten, twee toiletten/douches, een complete en ruime open keuken en natuurlijk genoeg zitgelegenheid. Het gehele schip heeft stahoogte.

  • zes hutten
  • ruim sanitair
  • professionele keuken
  • ruime zitgelegenheid

Het programma.

U kunt kiezen uit twee mogelijkheden voor uw zeiltocht.

  • kort weekend (zaterdag 10.00 uur t/m zondag 17.00 uur) op het IJsselmeer, 300,-euro
  • lang weekend (vrijdag 20.00 uur t/m zondag 17.00 uur) op het IJsselmeer, 375,-euro

Vertrek en aankomst aan de IJsselkade in Kampen. Andere havens in overleg.

 

Prijzen incl. btw, reserveringskosten, haven- en bruggelden, beddengoed, professionele bemanning.

Vragen over beschikbaarheid? Stel hier uw vraag, of stuur een app.

 zeilen met familie#schiffmedusa

 

 

 

 

WhatsApp Stel uw vraag via Whatsapp