06 51 980 32231651980322info@medusa-sailing.nl

Weekend op het water

Home » Weekend op het water

Weekend op het water met uw vrienden of familie.

weekendje weg

Een weekend op het water. Wat is er meer geschikt dan een zeilschip!

De Medusa is ideaal voor gezelschappen van 8 tot 20 personen. Ideaal voor het gezin, of de hele familie.

Afhankelijk van de periode kunt u inschepen in verschillende havens. Hierdoor heeft u de keus uit een groot vaargebied. In het voorjaar vooral in Kampen, in de zomer Stavoren of Harlingen. Elke afvaart haven bied z’n eigen unieke mogelijkheid waar we de nacht kunnen doorbrengen.

Kampen.

Zaterdagochtend kunt u om 10.00 uur inschepen aan de IJsselkade in Kampen. Na een leuke middag zeilen bereiken we onze overnachtingsplek. Dit kan zijn dat we ankeren tegen de rietkraag, of aanleggen op een eilandje. Kampvuur, spelletjesavond. Gewoon samen zijn. Wilt u liever in de haven liggen dan is het authentieke Urk, of met een mooie wind, het historische Enkhuizen bereikbaar.

weekend op het water

Stavoren.

Vanuit Stavoren in Friesland heeft u prachtige mogelijkheden voor een weekend op het water. We zeilen we over het uitgestrekte IJsselmeer, of de binnenwateren van Friesland. Na een leuke zeildag kunt u in één van de verschillende steden aan het IJsselmeer het verleden van de Zuiderzee proeven.

Op de binnenwateren van Friesland kunt u heerlijk ontspannen en genieten van het Friese landschap. Voor de nacht liggen we bijvoorbeeld in Sneek. Ook zijn er mogelijkheden om in de natuur te overnachten waar u kunt genieten van de barbecue.

Harlingen

Vanuit Harlingen zeilen we de Waddenzee op. Het dynamische spel tussen eb en vloed bepaalt onze vaarroute naar een van de eilanden Terschelling, Vlieland of Texel.  Voor de rustzoeker is een overnachting op de Waddenzee in combinatie met ‘droogliggen’ een prachtige ervaring.

Uw accommodatie.

De Medusa is het ideale schip voor een duurzaam weekend op het water met uw gezin. Vanwege de platte boden van het schip is er een grote aanvangsstabiliteit, dus geen gewiebel in de haven! De inrichting bestaat uit zes hutten, twee toiletten/douches, een complete en ruime open keuken en natuurlijk genoeg zitgelegenheid. Het gehele schip heeft stahoogte.

  • zes hutten
  • ruim sanitair
  • professionele keuken
  • ruime zitgelegenheid

Wat zijn de kosten?

Voor een weekend op het water heeft u verschillende mogelijkheden,

Vrijdagavond 20.00 uur t/m zondagmiddag 17.00 uur,

€ 3.360,00  maximaal 20 personen

€ 2.350,00 maximaal 12 personen

Zaterdag ochtend 10.00 uur t/m zondagmiddag 17.00 uur,

€ 3.150,00 maximaal 20 personen

€ 2.015,00 maximaal 12 personen

Lijkt u dat ook wel eens leuk?

Vul het onderstaande formulier in, en ik stuur u een passend aanbod!

Vergeet niet om even mijn  Instagram te checken!

Wat zijn uw wensen?

  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ

Deel deze pagina: