06 51 980 32231651980322info@medusa-sailing.nl

Voorjaarsweekend zeilen

Home » Voorjaarsweekend zeilen

Voorjaarsweekend genieten op het water


Het historische schip, het landschap, de zee en het wad hebben blijvende indrukken achtergelaten. En de bemanning wist iedereen in gelijke mate te inspireren – ongeacht of ze al zeilervaring hadden of niet!


Een weekend in het voorjaar is een heerlijke tijd om op het water te zijn!

Een voorjaarsweekend zeilen op de Medusa staat garant voor een leerzaam, actief en gezellig weekend. U en uw gezelschap vervelen zich geen moment aan boord van het schip. Er valt altijd wat te doen en altijd wat te zien! Zeilen is een leuke en actieve bezigheid die geschikt is voor iedereen.

De Medusa is ingericht met een gezellig dagverblijf met open keuken die u uitnodigt heerlijke maaltijden te bereiden. De hutten zijn voorzien van bedden van 2 meter lang. Beddengoed is standaard aanwezig.
Twee toiletten en twee douchen maken de inrichting compleet!

Tijdens de reis komen diverse aspecten van het zeilen en navigeren aan de orde. De bekwame schipper en matroos leggen graag alles uit. Eigen zeilervaring of kennis is niet noodzakelijk, iedereen kan meedoen! Omdat de Medusa is uitgerust met hulplieren is het voor iedereen mogelijk actief met de zeilen in de weer te gaan. Daarnaast is er tijd genoeg voor ontspanning en om te genieten van prachtige uitzichten.
In overleg met de schipper bepaalt u de vaarroute voor een prachtige zeilervaring!

Met een voorjaarsweekend zeilen bent u vrijdagavond welkom op de Medusa.

Na een korte rondje voorstellen wordt er gemeenschappelijk het reisdoel bepaald. Misschien heeft u zelf een explicite wens, of laat u de schipper een paar voorstellen doen?

Zaterdagochtend gaan de trossen los en we zeilen de dag vol. Aan het eind van de middag legen we aan in onze overnachtingshaven. Denk hierbij aan bv. Enkhuizen, Workum, Lemmer, Urk of Edam. Alles afhankelijk van startplaats, weersgesteldheid en natuurlijk uw wensen.

Nu is het tijd voor een wandeling door de stad! Een drankje op het terras en een paar goede verhalen. De avondmaaltijd kunt u zelf bereiden in de goed uitgeruste keuken, of kiest u toch liever dat gezellige restaurant op de hoek?

De volgende dag varen  weer terug naar onze afvaart haven. Bij mooi weer is er vast wel tijd voor een verfrissende duik in het IJsselmeer. Om 17.00 uur nemen we afscheid, en kijken we terug op een fantastisch weekend!

Bij de huurprijs is inbegrepen

  • 2 personen bemanning
  • Btw
  • Toeristenbelasting
  • Garantieregeling via VZR Garant
  • Haven-, brug- en sluisgelden
  • Noodzakelijke brandstof
  • Volledig ingerichte keuken
  • Bedden met beddengoed

Misschien ook iets voor uw gezelschap?

Vul het onderstaand formulier in en ik stuur u een gratis passend aanbod.

Vergeet niet mijn voorjaarsweekend  Instagram te checken!

Reserveringsformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel deze pagina: