Last minute aanbiedingen!

Last Minute zeilen voor gezinnen.

Kleinschalig en avontuurlijk, ‘Een weekend zeilen lijkt wel een hele vakantie!’

Heeft u ook zo’n behoefte er even tussenuit te gaan? Een weekend weg met het gezin, gewoon tijd voor elkaar. Eerlijk en kleinschalig.

Een last minute zeiltocht op de Medusa is precies wat u zoekt.

 

Reserveer hier uw weekend of stuur een WhatsApp

Vanaf 5 juni 2021 mogen de schepen van de Nederlandse Zeilvloot weer varen. De Medusa is dan ook last minute beschikbaar voor gezinnen voor een overnachting of zeiltocht. De prijzen zijn aangepast aan het aantal personen. Deze reizen kunnen enkel last minute, dus maximaal een maand van te voren, geboekt worden.


Uw accommodatie

De Medusa is ingericht als een groepsaccommodatie voor 20 personen.

Beneden in het schip wordt u verrast door een compleet ingericht gastenverblijf dat zich kenmerkt door veel daglicht en bescheiden luxe. De zitgelegenheid biedt plaats aan twintig personen. Hier kunt u onder het genot van een drankje napraten over de belevenissen van de dag. Dit is ook de ruimte waar men gezamenlijk de maaltijden kan genieten.  De open keuken is voorzien van een zes pits horeca kooktoestel met oven De liefhebber zich kan zich hier uitleven op een meer gangen menu of gewoon een bordje stamppot. De oven biedt genoeg ruimte voor pizza of appeltaart.

De Medusa wordt aangeboden met twintig slaapplaatsen. Deze zijn verdeeld over zes hutten.

Dit zijn vier hutten voor vier personen en twee hutten voor twee personen. De lengte van de bedden is twee meter en de breedte varieert van zeventig tot honderdveertig centimeter. Beddengoed is aanwezig, inclusief dekbed  en kussen. De hutten zijn voorzien van een wasbak met warm en koud water. Als in het voor- of najaar de nachten fris zijn kan men het schip met centrale verwarming op een aangename temperatuur brengen.

 

De sanitaire voorzieningen bestaan uit twee toiletten en twee douchen.

Drinkwater willen we niet gebruiken voor de toiletten, dus worden deze gespoeld met buitenwater. De douches zijn ruim opgezet en voorzien van (kindvriendelijke) thermostaat kranen.

 

scheepsgegevens medusa


Zeilen met het gezin

Een last minute zeilweekend met het gezin op de Medusa is het perfecte uitje om jezelf en elkaar weer even helemaal op te laden. Gezellig met elkaar bezig zijn. Zeilen hijsen en sturen, voor jong en oud, ieder naar eigen kunnen. Een weekend zeilen lijkt wel een hele vakantie!

Genieten van het IJsselmeer en de zomer. We zeilen naar historische Zuiderzee steden zoals Enkhuizen, Lemmer of Stavoren. Afhankelijk van uw wensen en de weersomstandigheden wordt er gezamenlijk een route gepland. Of wilt u liever de nacht op het water voor anker doorbrengen? Genieten van een schitterende sterrenhemel? Zeilen met het gezin is ontspanning in pure vorm.

De Medusa is bij uitstek geschikt om met het gezin te zeilen. Om het werk aan dek lichter en eenvoudiger te maken wordt er gebruik gemaakt van verschillende hulplieren. Hierdoor is het schip ook met een kleine bemanning goed en veilig te zeilen.

We vertrekken met de Medusa vanuit Kampen, Hanzestad aan de IJssel.

 


Overnachten in de natuur.

De rem wordt losgedraaid en ratelend valt het anker naar beneden. Anderhalve meter diep haken de vloeien in de prut. Dan is het stil. Een kabbelend stroompje glijdt langs de boot, baltsende futen en een tiental foeragerende zwanen houden ons gezelschap.

Een last minute overnachten in de natuur op een steenworp afstand van Kampen. De rivier ‘Gelderse IJssel’ loopt uit in een prachtig delta gebied met talloze eilandjes en ondiep water. Ideaal voor watervogels en vissen. Diep tussen de wilgen zijn de sporen van een bever zichtbaar, en misschien zien we de zeearend.

De nacht voor anker of aanleggen op een eilandje. Kampvuur, spelletjesavond. Gewoon samen zijn.

 

Lijkt leuk?

Stuur me een WhatsApp of vul het contactformulier in.

aangenaam medusa

 

@schiffmedusa
WhatsApp Stel uw vraag via Whatsapp