Gegevens schip

Beneden in het schip wordt u verrast door een compleet ingericht gastenverblijf dat zich kenmerkt door veel daglicht en bescheiden luxe. De zitgelegenheid bied plaats aan twintig personen. Hier kunt u onder het genot van een drankje napraten over de belevenissen van de dag. Dit is ook de ruimte war men gezamenlijk de maaltijden kunt genieten.  De open keuken is voorzien van een zes pits horeca kooktoestel met oven, waar de liefhebber zich kan uitleven op een meer gangen menu of gewoon een bordje stamppot. De oven bied genoeg ruimte voor pizza of appeltaart.

dagverblijf Medusascheepsgegevens

 

gegevens schip

Standaard wordt de Medusa aangeboden met twintig slaapplaatsen, verdeeld over zes hutten. Dit zijn vier hutten van vier personen en twee hutten van twee personen. De lengte van de bedden is twee meter en de breedte varieert van zeventig tot honderdveertig centimeter. Beddengoed is aanwezig, inclusief dekbed    en kussen. De hutten zijn voorzien van een wasbakje met warm en koud water. Als in het voor- of najaar de nachten fris zijn kan men het schip met centrale verwarming op een aangename temperatuur brengen.

 

 

 

De sanitaire voorzieningen bestaan uit twee toiletten en twee douchen. Om drinkwater te sparen worden de toiletten gespoeld met buitenwater. De douches zijn ruim opgezet en voorzien van (kindvriendelijke) thermostaat kranen.

Het gastenverblijf van de Medusa voelt door de gebruikte materialen en kleuren warm, ruim en licht aan. Ongetwijfeld voelt u zich snel thuis aan boord van de Medusa!

scheepsgegevens

 

Boeken!          Contact

#schiffmedusa